***        Водещите новини за деня до 13.00

...
   ***   
    Водещите новини за деня до 13.00
Коментари Харесай

Водещите новини! Ядрените сили на НАТО започват учение. Партиите решават за Митрофанова


   ***   

    Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 13 октомври   

 

Учение на нуклеарните сили на НАТО ще се състои идната седмица, оповестиха белгийски медии. Уточнява се, че част от учението ще се извърши в Белгия.

По-рано тази седмица генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг разясни, че Алиансът прави сходни учения всяка година и идните действия са били планувани авансово.

В учението Steadfast Noon ще вземат участие белгийски изтребители Ф-16, въоръжени с макети на нуклеарни муниции.

***

Два дни след масираните съветски въздушни удари американският министър на защитата Лойд Остин сподели, че офанзивите са задълбочили решимостта на украинците и са обединили още повече страни от целия свят.

***

„ Изненадващо “

***

Днес партиите, които имат представители в новото Народно заседание, ще решат дали посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова да бъде измежду поканените дипломати на първото съвещание на Народното събрание.

Три партии към този момент се оповестиха срещу - това са ГЕРБ, " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Според " Възраждане " тези дейности ще скапват връзките на България с Русия, от Българска социалистическа партия резервираха баланс, а Движение за права и свободи и " Български напредък " не разясниха тематиката.

***

***

„ Повтаря се мантрата, че са зачестили случаите със чиновници на Министерство на вътрешните работи, които вършат едно или друго. Не са зачестили, а зачестиха случаите, в които ги хващат “.

***

„ Ирански военни са пристигнали в територии на Украйна, окупирани от Русия ", това се показва в отчет на американския Институт за проучване на войната, представен от израелската медия нюзру.

Основната цел на чиновниците на Корпуса на стражите на Ислямската  революция (КСИР) е обучаване на военните под командването на Москва по какъв начин да ръководят бойните дронове „ Шахед ", създадени в близкоизточната страна ", уточни още изданието от еврейската страна.

***

Човекът, който мечтаеше да възвърне тогавашната популярност на Руската империя, в този момент управлява страна в изолираност и стопанска система, намираща се в безпорядък.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР